Bine ati venit pe platforma de cursuri

a Facultatii de Ingineria Sistemelor Biotehnice!



Parola initiala pentru utilizatorii care acceseaza pentru prima data platforma isb.curs.pub.ro este student123456, unde cifrele 123456 se inlocuiesc cu ultimele 6 cifre din CNP sau pasaport. Va rugam sa schimbati parola dupa prima autentificare.


Pentru a afla numele de utilizator, accesati http://studenti.pub.ro, apoi link-ul "Acces site cursuri" . Tot pe platforma studenti.pub.ro, accesati link-ul "Date personale" si precizati o adresa de email (alta decat adresa cu @stud.isb.upb.ro - vezi paragraful urmator) si un numar de telefon valide. Acestea vor fi necesare pentru a recupera parola de pe platforma de cursuri in cazul in care o uitati.

 

Au fost create e-mail-urile oficiale pentru studenti din partea UPB. E-mail-ul este de forma user_curs@stud.isb.upb.ro, unde user_curs este numele de utilizator cu care se acceseaza platforma de cursuri (isb.curs.pub.ro). E-mailul poate fi accesat de la adresa http://outlook.com/upb.ro. Pentru a se activa, trebuie sa schimbati cel putin o data parola folosind platforma de cursuri. Activarea se va realiza in aproximativ 3 ore. E-mail-ul se acceseaza cu aceeasi parola cu cea a site-ului de cursuri.

 

Puteti descarca in mod gratuit produse Microsoft (inclusiv sisteme de operare) accesand site-ul http://msdnaa.isb.pub.ro. Folositi acelasi nume de utilizator si parola ca si la site-ul de cursuri (isb.curs.pub.ro). Face exceptie pachetul Microsoft Office. Acesta poate fi descarcat accesand adresa http://portal.office.com si folosind ca date de autentificare adresa de e-mail din partea UPB si parola asociata acestuia.


    Omite cursuri